جرثقیل سقفی تک پل رونشین

جرثقیل سقفی تک پل رونشین
مزایای جرثقیل سقفی تک پل رونشین
جرثقیل سقفی تک پل رونشین از نوع جرثقیل های سقفی محسوب می شود که مطابق با استاندارد جهانی تولید شده اند. این نوع جرثقیل ها از نظر کارایی از دو نوع جرثقیل تک پل رونشین و جرثقیل دو پل رونشین ساخته می شوند. هر کدام از این دو نوع کاربرد منحصربفرد خود را دارد و کاربران می بایست جهت تهیه جرثقیل از نوع نیاز خود آگاه باشند.
در واقع نوع جرثقیل سقفی تک پل رونشین از یک طراحی و اجرای سبک تری بهره برده است و به ارتفاع سقف بالایی نیاز ندارد. از این رو صنایع کوچک و متوسط می توانند راحت تر از این نوع جرثقیل استفاده کنند. همچنین وقتی این جرثقیل از طراحی و اجرای ساده تری بهره برده بدین معنی است که نسبت به انواع دیگر جرثقیل ها هزینه کمتری دارد و مقرون به صرفه می باشد. این موضوع را می توان به عنوان یک مزیت برای این نوع جرثقیل ها دانست. همچنین این طراحی ساده تر هزینه های تعمیر و نگهداری کمتری دارد. چیزی که برای بسیاری از صنایع و کارگاه ها از اهمیت بالایی برخوردار است
همچنین شما می توانید در این نوع جرثقیل ها از وینچ های چند سرعته برقی با دستی بهره ببرید. این یعنی شما کاربری بیشتری به واسطه این جرثقیل ها خواهید داشت. تمامی این موارد باعث می گردد که جرثقیل سقفی تک پل رونشین را بتوانیم به عنوان یک جرثقیل مقرون به صرفه و کاملا ایده آل برای بسیاری از صنایع کوچک یا متوسط بدانیم. این موضوع در مورد انواع جرثقیل تک پل نیز صادق می باشد.
نگهداری و سرویس جرثقیل سقفی تک پل رونشین
همانطور که در پاراگراف بالایی اشاره شد. جرثقیل سقفی تک پل رونشین از نگهداری و سرویس ساده تری بهره می برد. اما این بدین معنی نیست که این نوع جرثقیل ها از نگهداری و سرویس بی نیاز هستند. فقط کافیست در زمان سرویس یک بازدید کلی از آن نمود و در صورت نیاز سرویس های لازم انجام گردد. تا مانع از بروز آسیب به جرثقیل گردد.
همانطور که بیان شد مهمترین جزء هر جرثقیل از جمله جرثقیل سقفی تک پل رونشین وینچ است. وینچ وسیله ای است که از یک موتور، جعبه گیربکس و درام تشکیل شده است. این قطعه توانایی ایجاد نیرو را دارا می باشد و بدون آن چرثقیل فقط یک سازه می باشد که هیچ گونه کاربردی ندارد. هرکدام از این قطعات باید در زمان مناسب بررسی و سرویس شود. به خصوص . فراموش نکنید که موتور وینچ مهمترین قطعه آن است. موتور باید بتواند نیروی ورودی مانند نیروی حاصل از سوخت بنزین یا نیروی الکتریکی یا نیروی هیدرولیکی را به نیروی محرکه تبدیل کند. اگر می خواهید میزان نیروی تولید شده به توان اسمی موتور نزدیک شود باید به سرویس های دوره ای و تعمیرات آن اهمیت بالایی نشان دهید